Allerede kunde? Logg inn  |  Ikke kunde? Registrer deg
Gjest
Du må være pålogget for å bestille varer

Bekken & Strøm ISO 9001:2015 

Bekken & Strøm AS har i flere år markert seg som en foregangsbedrift innenfor miljø og bærekraft.
Nå er Bekken & Strøm ISO 9001:2015-sertifisert.

– Vi har en eier og en ledelse som har høyt fokus på miljø og bærekraft. Bekken & Strøm har hatt Miljøfyrtårn sertifikat siden 2012. 

Det blir ikke gjort noe fra Bekken & Strøm sin side uten at miljøaspektene er nøye vurdert. Målsettingen vår er god varighet med minst mulig fotavtrykk. 

Bekken & Strøm ønsker å kunne bli enda bedre ved å skape evige verdier for kunder og publikum. ISO 9001:2015-sertifiseringen handler om å jobbe mer målrettet med bedriftens kvalitetssystem og prosesser. Med den har vi nå fått satt begge sertifikater i et felles ledelsessystem, sier kvalitetsleder Sølvi Tangen hos Bekken & Strøm.

Overrekkelse av sertifikat

ISO 9001:2015 sertifikat på plass hos Bekken & Strøm. Representert ved daglig leder Torbjørn Bekken og kvalitetsleder Sølvi Tangen.

 

Sølvi Tangen fikk ansvaret for å lede prosjektet, og ble ansatt som kvalitetsleder da bedriften i november 2020 bestemte seg for å søke ISO 9001:2015 sertifisering hos KIWA AS.

2. juni 2021 ble Bekken & Strøm ISO 9001:2015 godkjent og sertifisert innen kvalitet etter en prosess Sølvi Tangen beskriver som grundig og lærerik.

Hos Bekken & Strøm er samhold, yrkesstolthet og kvalitet, i tillegg til miljø og bærekraft, noe vi er stolte av på tvers av hele organisasjonen - sammen er vi sterkere, fastslår Torbjørn og Sølvi.

Markering ble feiret med kake og drikke for de ansatte, med overrekkelse av ISO 9001:2015-sertifikatet fra kvalitetsleder Sølvi Tangen til daglig leder Torbjørn Bekken.