Allerede kunde? Logg inn  |  Ikke kunde? Registrer deg
Gjest
Du må være pålogget for å bestille varer

Personvern på bekkenstrom.no

1. Behandlingsansvarlig

Bekken & Strøm AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

2. Personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp på nettbutikken må du være registrert som en bruker tilknyttet et aktivt kundenummer hos Bekken & Strøm AS. Brukeren må være definert med navn, telefon/mobil, epost og passord. Kunden som brukeren opptrer på vegne av må være definert med organisasjonsnummer, firmanavn, postadresse og leveringsadresse.

Dette er nødvendig for at vi skal kunne tilby deg en ordrebekreftelse, sende din bestilling til riktig leveringsadresse, samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til din ordre.

Vi utveksler leveringsinformasjon om forsendelser elektronisk med vår fraktbehandler, Consignor. Formålet med dette er å skrive ut fraktetiketter for å kunne sende pakker til deg med f.eks Bring.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på nettbutikken. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til deg som bruker.

Ved bruk av nettbutikken logges nettlesertype, tidspunkt, IP-adresse og eventuelle lenke du kom inn til nettbutikken fra. Dette logges for å kunne lage statistikk over bruken av nettbutikken, samt av sikkerhetshensyn for å avdekke angrep mot nettsidene og uautorisert bruk i form av massenedlasting ved hjelp av automatiske metoder eller verktøy.

3. Arkivering av personopplysninger

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år, men for å kunne ivareta kunders forpliktelser og rettigheter lagrer vi kjøpshistorikken i 10 år.

4. Sikring av personopplysninger

Bekken & Strøm AS har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning.

5. Personopplysninger til tredjepart

Bekken & Strøm AS vil ikke dele, selge, overføre eller på en annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i denne personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke.

Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Bekken & Strøm AS. I slike tilfeller inngås databehandleravtale for å ivareta informasjonssikkerheten.

6. Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Vi benytter informasjonskapsler ved autentisering av bruker, referanse til åpne handlekurver og anonymisert analyse (Google Analytics) av besøk på nettbutikken.

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du konfigurere dette i din nettleser. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på vår nettbutikk ikke fungere.

7. Nyhetsbrev

Alle våre kunder har tilbud om å motta nyhetsbrev, viktig informasjon og tilbud pr. epost. Denne tjenesten kan du når som helst velge å melde deg av via en link på tilsendt epost.

Har du spørsmål om personopplysninger eller ønsker å korrigere dine personopplysninger ber vi om at du tar kontakt med oss.

Sist oppdatert 15. juni 2018