Allerede kunde? Logg inn  |  Ikke kunde? Registrer deg
Gjest
Du må være pålogget for å bestille varer

Profilering - Trykk og brodering

Vi har et eget silketrykkeri på Gjøvik, som er et av de største av sitt slag i Norge. I trykkeriet har vi over 20 dyktige ansatte, som er erfarne og kunnskapsrike i sitt fag. Vi står på for at du som kunde skal bli mest mulig fornøyd med resultatet!

Silketrykk

Vi trykker direkte på tekstiler, ved bruk av trykkmetoden silketrykk. Dette sørger for at du som kunde får solid trykk som sitter godt. Vi trykker enten på klær du kjøper hos oss, eller vi trykker på klær du leverer hos oss.

Transfer

Vi lager transfer-merker som du kan kjøpe og sette (varmpresse) på selv.
Disse holder høy kvalitet, og leveres ved et minimum på 25 stk.

Brodering

Vi broderer på det meste; gensere, jakker, sekker, bager, håndklær, skjorter, caps, tennis-skjorter. En brodering holder seg fin år etter år, og gir et solid inntrykk. Har du selv plaggene du ønsker å få brodert her, kan vi gjøre det for deg også.

Gaveartikler

Bekken & Strøm AS leverer en rekke gave- og strøartikler som penner, krus og nøkkelringer. De aller fleste av disse artiklene kan leveres med firmalogo.

For priser og forespørsler, vennligst ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.

Logo / Motiv

Når du har bestilt trykking eller brodering, trenger vi oversendt ønsket logo eller motiv fra deg. Denne vil vi fortrinnsvis ha oversendt i ai-, eps- eller pdf-format,
og dette kan sendes til ordre@bekkenstrom.no.

Dersom du ikke har noe motiv fra før, er vi også behjelpelige med å sette opp dette for deg. Vi har dyktige grafikere på reproavdelingen, så du kan være sikker på å bli godt ivaretatt.

Før produksjon mottar du en korrektur fra oss. Korrekturen viser plassering, størrelse og fargespesifikasjon på det som skal trykkes/broderes. Vi setter ikke igang trykking/brodering før du har godkjent motivet. Dette er en viktig kvalitetssikring for oss, slik at du som kunde skal bli best mulig fornøyd med resultatet.